Driva egen butik

Drömmer du om att driva en egen Pressbyrån-butik? Såhär går det till!

 

Har du en dröm om att starta eget och driva en egen butik? Då kan du få möjligheten att driva din egen Pressbyrå. Med vårt franchisekoncept hjälper vi dig att komma i gång ordentligt och ger dig det stöd du behöver längs vägen. 

Pressbyrån är Sveriges mest omtyckta servicehandel. Vi har runt 300 butiker runtom i Sverige som alla ägs av Reitan Convenience i Sverige och drivs av egenföretagare, så kallade franchisetagare. Franchisetagaren driver sin egen butik enligt ett koncept som bygger på ett nära samarbete med oss. Tillsammans hjälps vi åt att bygga upp din butik och din verksamhet.

Som franchisetagare är du aldrig ensam. Du har friheten att driva och utveckla din egen butik men får stöd och råd från oss på Reitan Convenience i Sverige. Du får också kontakt med andra franchisetagare inom Pressbyrån så att ni kan stötta varandra och utbyta erfarenheter, exempelvis på interna plattformar och sammankomster.

Såhär går det till
Gör din intresseanmälan direkt via annonsen här på vår hemsida. Går du vidare i rekryteringsprocessen kallas du till en första intervju alternativt ett informationsmöte. Där får du träffa en av våra regionchefer och lära dig mer om Pressbyrån och vårt franchisekoncept. Efter det följer ett antal intervjuer där vi har möjlighet att lära känna varandra innan vi fattar beslut. 

Som franchisetagare hos Pressbyrån får du en introduktionsutbildning med digitala kurser och praktisk träning av en mentor i butik. Din mentor är en erfaren franchisetagare som hjälper dig med praktiska tips och stöd i vardagsarbetet under din första tid. 

Läs mer om vårt franchisekoncept här.