Driva egen butik

Vill du göra vardagen lite roligare för våra kunder och samhället lite bättre i stort? Då kan du få möjligheten att driva din egen Pressbyråbutik.

Som franchisetagare driver du försäljning enligt Pressbyråns koncept samt är en föredömlig ledare som själv arbetar aktivt i butiken. En av våra grundläggande värderingar är att man som franchisetagare tycker att det är roligt att ge service eftersom glädje är en av förutsättningarna för att nå framgång och lönsamhet.

Framgångsrika franchisetagare har fokus på ledarskap, försäljning och ekonomi. Men det är också viktigt med glädjen, har du roligt blir det lönsamt. Ett extra plus om du har erfarenhet från handel, restaurang, eller jobbat inom en annan konceptkedja. Andra servicetjänster är också av intresse. Vi ser gärna goda kunskaper i svenska, ekonomi och data.

Registrera din ansökan nedan om du finner en butik som intresserar dig. Går du vidare i rekryteringsprocessen kallas du till en första intervju alternativt ett informationsmöte. Du kommer här att få träffa ansvarig regionchef. Processen går till så här: du blir kallad till intervju och får på mötet mer information om oss och vårt franchisekoncept. Om vi båda är intresserade av varandra så kommer fler intervjuer att ske. Men det viktigaste är att vi får lära känna dig och lära oss om dina erfarenheter och kunskaper!

Läs mer om vårt franchisekoncept här.