Driva egen butik

Vill du göra vardagen lite roligare för våra kunder och samhället lite bättre i stort? Då kan du få möjligheten att driva din egen Pressbyråbutik.

Som franchisetagare driver du försäljning enligt Pressbyråns koncept samt är en föredömlig ledare som själv arbetar aktivt i butiken. En av våra grundläggande värderingar är att man som franchisetagare tycker att det är roligt att ge service eftersom glädje är en av förutsättningarna för att nå framgång och lönsamhet.

Framgångsrika franchisetagare har fokus på ledarskap, försäljning och ekonomi. Men det är också viktigt med glädjen, har du roligt blir det lönsamt. Ett extra plus om du har erfarenhet från handel, restaurang, eller jobbat inom en annan konceptkedja. Andra servicetjänster är också av intresse. Vi ser gärna goda kunskaper i svenska, ekonomi och data.

Registrera din ansökan nedan. Går du vidare i rekryteringsprocessen kallas du till en första intervju alternativt ett informationsmöte. Du kommer här att träffa en av våra rekryterare. Då går processen till så här: du blir kallad till intervju och får inför mötet två tester att göra hemma. Du får återkoppling på dessa tester i intervjun och såklart mer information om oss och vårt franchisekoncept. Men det viktigaste är att vi får lära känna dig och lära oss om dina erfarenheter och kunskaper!


Läs mer om vårt franchisekoncept här.

 

pb-webb-svfranschise-block-960x640px