Jobba i våra butiker

Drömmer du om att få jobba med service, försäljning och möta kunder? Vill du jobba heltid eller extra medan du exempelvis pluggar? Då kanske ett jobb som säljare i någon av våra 300 butiker är något för dig. Att jobba som butikssäljare kan också vara ett första steg för dig som vill bli på sikt starta din egen butik eller fylla ryggsäcken med kunskap och lärdomar för livet.

Att vara butikssäljare hos oss passar dig som är social, serviceinriktad och intresserad av försäljning. Gillar du ett högt tempo, att möta nya människor varje dag och tycker att varierande arbetstider passar dig, dessutom hos ett av Sveriges mest välkända varumärken? Då kommer du att trivas här!

Ansök direkt till butikenReitan Convenience i Sverige är franchisegivare för Pressbyrån. Det innebär att varje butik drivs av en egenföretagare, en så kallade franchisetagare, som själv ansvarar för att rekrytera medarbetare till sin butik. Det är franchisetagarens aktiebolag som blir din arbetsgivare vid en anställning.

Här kan du se vilka tjänster som är aktuella just nu.

Observera att du skickar din ansökan direkt till den butik som annonsen gäller. Reitan Convenience i Sveriges servicekontor kan inte på svara på frågor som gäller butikstjänsterna.