Säker betalning på Internet - Vi har betalkoder som Paysafecard i olika valörer i vårt tjänstesortiment. Snabbt, enkelt och säkert. Glöm inte att säkerställa att sidan du vill handla på accepterar den kod du tänkt köpa hos oss. Vidare så har vi även betalkoder som du kan använda för att fylla på ditt Spotifykonto.

Skicka pengar - Är du i behov att skicka pengar snabbt till utlandet? Genom Western Union kan du skicka pengar till de flesta länder i världen. Denna tjänst finns i cirka hälften av våra butiker. Om du är osäker på huruvida din Pressbyrån har tjänsten, tveka inte att ringa butiken och fråga. Du hittar din lokala butik här.

Resevaluta - Hos samtliga Pressbyrån* kan du som kund beställa resevaluta till ett värde mellan 2,000 och 10,000 kronor. Växelkursen är konkurrenskraftig och uppdateras varje vardag 9.00. Du kan beställa de vanligaste valutorna som Euro, Pund, Dollar, Baht med flera. Din beställda valuta skickas med ett REK till din folkbokföringsadress. Det går inte att välja annan adress.

Vid köpet skall du kunna uppvisa en svensk legitimation samt betala med personligt bank betal- eller kreditkort.

Vid beställningar av resevaluta till ett värde mellan 2,000 och 5,000 kronor utgår en REK-avgift på 35 kronor. Vid beställningar på över 5 000 kronor utgår en REK-avgift på 55 kronor. Leveranstiden är 2-3 arbetsdagar. Du kan kontrollera statusen på din beställning genom att ange REK-numret som du hittar på ditt kassakvitto på posten.se.

Pressbyrån kan inte återköpa valuta. Vid frågor eller ånger hänvisar vi till Kuponginlösen på tel .0200-24 75 00 eller kundservice@unimon.se

*lokala avvikelser i sortimentet kan förekomma