Vinn kaffe hos Pressbyrån

Besök någon av de fyra utvalda Pressbyrån-butikerna i Stockholm City under Alla Pensionärers dag tisdag den 21 augusti och ta chansen och vinn en månadsförbrukning av kaffe. Gissa rätt eller närmast på antalet kaffebönor som finns i skålen placerad utanför butiken och lämna in ditt svar till personalen. I varje butik finns det chans att vinna en månadsförbrukning av kaffe*.

Vinn ett presentkort värde 4000:-

Besöker du samtliga av de fyra utvalda Pressbyrån-butiker och deltar i tipsrundan har du chans att vinna ett presentkort värde 4000 kr. Du lämnar in dina svar på frågorna samt dina gissningar på antalet kaffebönor till personalen. Flest antal rätt i tipsrundan och närmast gissning på antalet kaffebönor i minst en av butikerna vinner det stora priset.

*Presentkort på Pressbyrån värde 1000:-vilket motsvarar 3,2 koppar kaffe per dag som är genomsnittet för vad en svensk konsumerar per år.

Tävlingen pågår den 21/8 2018 mellan kl 10:00 – 17:00

Fyra utvalda butiker

-Kungsgatan

-Mood Gallerian

-Hamngatan

-Blasieholmen

Totalt 5 st priser:

4 st med månadsförbrukningar av kaffe på Pressbyrån värde 1000 kr. En vinnare i varje butik.

1 st presentkort på Pressbyrån värde 4000 kr. Flest rätt i tipsrundan + närmast gissning på totala antalet kaffebönor i minst en av glasskålarna.