Skiweek

Nu har du chansen att vinna ett Pressbyrån Skiweek Åre paket för dig och 3 vänner. Allt du behöver göra är att köpa någon av våra studentprodukter, studentkaffe eller studentkorv, eller varför inte båda? Ta en bild på dig själv med någon av dessa och lägg upp på instagram med en motivering varför just du ska vinna och använd #pressbyrånskiweek. Totalt kommer vi att utse 7 st vinnare fram till den 15 december.  Psst! Glöm inte att ha en öppen profil på instagram. 

Vill du läsa mer om Pressbyrån Skiweek kan du göra det här: http://www.studentkortet.se/skiweekare/ 

Tävlingsregler för Pressbyrån Skiweek 2015-2016: 

Tävlingen pågår fram till 2016-12-15. Ansvarig för tävlingen är Reitan Convenience Sweden AB . Dessa villkor för tävlingen 2016 är bindande för alla deltagare i tävlingen. 

Vem får delta i tävlingen? 

Följande personer får inte delta i tävlingen: personer som är folkbokförda utanför Sverige, anställda och konsulter på Reitan Convenience Sweden AB eller andra företag som är involverade i tävlingen, anställda och konsulter på reklambyrå eller webbföretag med koppling till tävlingen och sådana bolags närstående bolag samt familjemedlemmar till anställda och konsulter på något av ovan nämnda bolag. 

Reitan Convenience Sweden AB förbehåller sig rätten att kontrollera att alla deltagare är behöriga att delta. 

Vad går tävlingen ut på? 

Att fota sig själv med en studentprodukt (studentkaffe eller studentkorv) och motivera varför man ska vinna och lägga upp på instagram under #pressbyrånskiweek

Vinstplan: 

7 st vinnare utses som får ta med sig 3 kompisar. I priset ingår boende, liftkort och Skiweek-tåget från Stockholm söndag-torsdag vecka 4 eller vecka 5.

Information om vinst 

Pristagare meddelas via Instagram. Vinsten delas ut senast månaden efter avslutad tävling. Därefter publiceras vinnaren med namn på www.pressbyrån.se och dess sociala medier, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Behandling av personuppgifter: 

Personuppgifter som lämnas för deltagande i tävlingen kommer att behandlas i datasystem hos Reitan Convenience Sweden AB i den utsträckning som behövs för att administrera tävlingen. Personuppgifterna kan också komma att behandlas för marknadsföringsändamål hos Reitan Convenience Sweden AB. 

Tävlingsjury: 

Juryn består av anställda på Reitan Convenience Sweden AB. 
Juryns beslut kan inte överklagas.

Lycka till!