Pressbyrån Ski-week Åre

I januari samlas studenter i Åre för Pressbyrån Skiweek. Det är tredje året i rad som Pressbyrån är huvudsponsor för studenternas Skiweek i Åre som arrangeras av Studentkortet. Under tre veckors tid pågår eventet där Pressbyrån är på plats och delar ut kaffe, korv med bröd samt andra fina mellanmål.

Nu har du som student möjlighet att vinna ett Pressbyrån Skiweek Åre paket för dig och 3 vänner. Läs mer om tävlingsreglerna nedan:

 

Tävlingsregler 

Nu har du chansen att vinna ett Pressbyrån Skiweek Åre paket för dig och 3 vänner. I paketet ingår liftkort och boende söndag – torsdag under vecka 5, söndag 28 januari – torsdag 1 februari. Allt du behöver göra är att:

1. Köpa studentkaffe på Pressbyrån
2. Ta en bild på dig själv med studentkaffet och lägga upp på Instagram emd en motivering varför just du ska vinna och använd #pressbyrånskiweek. Totalt kommer vi att utse 7 st vinnare fram till den 22 december. Glöm inte att ha en öppen profil på Instagram.

Vill du läsa mer om Pressbyrån Skiweek kan du göra det här: http://www.studentkortet.se/skiweekare/

Tävlingsregler för Pressbyrån Skiweek 2017-2018:

Tävlingen pågår fram till 2017-12-22. Ansvarig för tävlingen är Reitan Convenience Sweden AB . Dessa villkor för tävlingen 2017 är bindande för alla deltagare i tävlingen.

Vem får delta i tävlingen? 

Följande personer får inte delta i tävlingen: personer som är folkbokförda utanför Sverige, anställda och konsulter på Reitan Convenience Sweden AB eller andra företag som är involverade i tävlingen, anställda och konsulter på reklambyrå eller webbföretag med koppling till tävlingen och sådana bolags närstående bolag samt familjemedlemmar till anställda och konsulter på något av ovan nämnda bolag.

Reitan Convenience Sweden AB förbehåller sig rätten att kontrollera att alla deltagare är behöriga att delta.

Vad går tävlingen ut på? 

Att fota sig själv med studentkaffe och motivera varför man ska vinna och lägga upp på Instagram under #pressbyrånskiweek

Vinstplan: 

7 st vinnare utses som får ta med sig 3 kompisar. I priset ingår boende och liftkort söndag-torsdag vecka 5, 28 januari – 1 februari 2018. Resa ingår inte i vinsten.

Information om vinst 

Pristagare meddelas via Instagram. Vinsten delas ut senast månaden efter avslutad tävling. Därefter publiceras vinnaren med namn på www.pressbyrån.se och dess sociala medier, eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Behandling av personuppgifter: 

Personuppgifter som lämnas för deltagande i tävlingen kommer att behandlas i datasystem hos Reitan Convenience Sweden AB i den utsträckning som behövs för att administrera tävlingen. Personuppgifterna kan också komma att behandlas för marknadsföringsändamål hos Reitan Convenience Sweden AB.

Tävlingsjury: 

Juryn består av anställda på Reitan Convenience Sweden AB.
Juryns beslut kan inte överklagas.

Lycka till!