Jul på Pressbyrån

Nu är julen snart här med allt vad det innebär. Julbak och klappjakt, det är mycket som ska lösas i december. Vi på Pressbyrån hjälper till att göra julen lite enklare! Vi har nybakade lussekatter som lyser upp i mörkret. Dessutom har vi trevliga julklappar att ge bort till både kollegor, grannar och vänner. Hos oss hittar ni allt ifrån Presentkort, till chokladaskar, blommor (utvalda butiker) och mycket annat.

Nu lanseras korv med bröd 2.0: Lussekorven

Både korv med bröd och lussebullar har sedan urminnes tider haft samma form och uttryck. Nu tar Pressbyrån svenskarnas favoriter in i framtiden genom att lansera Lussekorven. Vilket, precis som det låter, är en kombination av korv och lussekatt.

Välkommen in och smaka på julens smaksensation!

 

Adventskalender i appen

Räkna ner dagarna till julafton med Pressbyråns adventskalender i appen. Mellan 1-24 december kan du ta del av utvalda produkter till halva priset. Ett nytt erbjudande varje dag! Så om du inte redan har appen, så se till att ladda ner den så att du kan ta del av alla erbjudanden. Här kan du läsa mer om appen och hur du ska gå tillväga för att ladda ner den.

 

För att komma i extra god julstämning, kolla in vår jullåt tillägnad alla go’a lussekatter!

 

God Jul och Gott nytt år!

önskar vi på Pressbyrån!