…

Fira traditionsenligt enligt Pressbyrån!

På Pressbyrån älskar vi traditioner. Och vi älskar att omfamna andras och göra dem till våra, och göra egna och sprida dem till andra. Traditioner är helt enkelt till för att utvecklas, tycker vi.

Som nu i lussetider! En traditionsfylld del av året där saffranet lyser upp såväl smaklökar som vintermörker. Hos oss går traditionen förstås ut på att fylla våra butiker med väldoftande- och smakande lussebullar. Men vi har självklart tänjt på gränserna och erbjuder också några nya och några egna sätt att utveckla traditionen på. Därför kan du passa på att njuta av saffranet i flera former – som i saffransflätan och honey bun saffran – och testa nya julsmaker som vårt wienerbröd med skumtomte och kanelkolamunk med pepparkakskross.

Och självklart återvänder våra stora stoltheter: Lussekorven och lussedräkten!

Den tidigare, en av våra goda klassiska korvar, som tillsammans med en lika god och klassisk lussebulle bildar en ny klassiker. Senap och ketchup?

Den senare är vi lite extra stolta över. För tredje året i rad kan du köpa lussedräkten, och skänka lite nygräddad glans till luciatåget. Och samtidigt vara med och låta den traditionen ta ett steg framåt i utvecklingen. 

Helt traditionsenligt, enligt oss.

Lussedräkten i barnstorlek finns i begränsad upplaga att köpa på Pressbyrån för 229 kr.

Sjung lussebullelåten! 

En ny (egenkomponerad) version av Lusselelle gör sig bäst i våra lussedräkter och med en god lussebulle i handen. Ladda ner som PDF här.

Instagramtävling – vinn en lussedräkt!

Kika in på vår instagram @pressbyran för att läsa mer om hur du deltar i tävlingen.

Tävlingen pågår mellan 26 november – 3 december. Juryn består av medarbetare på Reitans kommunikationsavdelning. Vi kommer att kontakta vinnarna på Instagram DM den 6 december.